ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ BOXNOW 1€ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€
#Could not parse image obj: img_url

Πως να φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο την άνοιξη!

Από τους πρωταγωνιστές της άνοιξης, τα γυναικεία πουκάμισα είναι άνετα, βολικά και μπορούν να αναδείξουν κάθε σωματότυπο αν φορεθούν με τον σωστό τρόπο. Όποιο και να είναι το στυλ σου, από αυστηρό μέχρι νεανικό, μπορείς να εμπλουτίσεις το λουκ σου με ένα πουκάμισο. Το Potre σου δίνει μερικές φρέσκες ιδέες για σούπερ ανοιξιάτικες και κομψές εμφανίσεις, που δε θα απογοητεύσει ούτε τις πιο απαιτητικές.

 

 

Το τζιν πουκάμισο αποτελεί κομμάτι statement και δεν πρέπει να  λείπει από καμία ντουλάπα. Εμείς σου προτείνουμε να τολμήσεις  ένα total denim look συνδυάζοντάς το με τζιν παντελόνι και λευκά  αθλητικά παπούτσια!Extra tip: σου προτείνουμε να διαλέξεις τζιν με  διαφορά στον τόνο χρώματος ώστε να δώσεις διάσταση στο outfit,  ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με μία ζώνη για  μεγαλύτερη αντίθεση.

 

 

 

 

 

 

 

Συνεχίζοντας στη κατηγορία των τζιν πουκάμισων, μπορείς να  πετύχεις εύκολα ένα άκρως στιλάτο καθημερινό λουκ φορώντας το  αγαπημένο σου denim πουκάμισο ανοιχτό αυτή τη φορά πάνω από  ένα μπλουζάκι με λογότυπο, που αποτελεί και τάση της σεζόν.  Με αυτό τον τρόπο δίνεις φινέτσα σε ένα πιο sporty look.

 

 

 

 

 

Ο επόμενος συνδυασμός είναι ιδανικός για το γραφείο ή για οποιαδήποτε εμφάνιση απαιτεί ένα πιο αυστηρό λουκ. Επίλεξε ένα πουκάμισο, είτε μονόχρωμο είτε εμπριμέ, και φόρεσέ μέσα από ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή. Μη παραλείψεις να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου για να απογειώσεις την εμφάνιση.

  

Δύο προτάσεις για πιο casual και girly εμφανίσεις είναι οι παρακάτω. Ο πιο απλός τρόπος να αναβαθμίσεις ένα απλό πουκάμισο είναι να το φορέσεις δένοντας το στη μέση με έναν κόμπο, μετατρέποντας το σε ένα όμορφο crop top!  Δεύτερη και εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να συνδυάσεις ένα μονόχρωμο φόρεμα με το ριγέ σου πουκάμισο, δένοντας το και αυτό στη μέση. Με αυτά τα μικρά tips αναδεικνύεις τις καμπύλες σου ακόμα και στα πιο απλά outfit.

  

 

Για το τέλος αφήσαμε την πιο ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρα πρόταση μας! Φαντάστηκες ποτέ ότι το καρό φόρεμα σου μπορεί να μετατραπεί εύκολα στο αγαπημένο σου πουκάμισο; Αν όχι, ξανασκέψου το! Μιας και τα ανοιξιάτικα φορέματα έχουν λεπτά και αέρινα υφάσματα, φόρεσε το μίνι φόρεμα σου με μία τζιν φούστα και έτσι δεν θα ξεμείνεις ποτέ από ιδέες.

 

   

 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.