ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ BOXNOW 1€ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€
#Could not parse image obj: img_url

Καλεσμένη σε γάμο: 5 ολοκληρωμένα λουκ και προτάσεις για κάθε γούστο!

Καλεσμένη σε γάμο: 5 ολοκληρωμένα λουκ και προτάσεις για κάθε γούστο!

Το καλοκαίρι εκτός από μπάνια, ήλιο και ανέμελες βόλτες συνεπάγεται και κάτι ακόμα: γάμους και βαπτίσεις! Καλοκαίρι και γάμος πάνε μαζί, για αυτό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι από την ατζέντα σου δε λείπει μία ημερομηνία σημειωμένη για ένα τέτοιο ευτυχές γεγονός. Και εκεί που χαίρεσαι και σκέφτεσαι πόσο όμορφα θα περάσεις, άλλο τόσο προβληματίζεσαι για το τι θα φορέσεις. Μην ανησυχείς για αυτό! Το Potre έχει να σου προτείνει ολοκληρωμένα wedding looks και οικονομικές λύσεις  που θα αναδείξουν την εμφάνισή σου και θα σου προσφέρουν άνεση και στυλ.

  1. Φόρεμα maxi με δαντέλα

Σε αυτή τη πρόταση έχουμε ένας συνδυασμό που δύσκολα θα απογοητεύσει: μακρύ φόρεμα και δαντέλα! Από τη μία, ένα αέρινο μάξι φόρεμα πάντοτε είναι μία σωστή επιλογή καθώς είναι δροσερό αλλά πάντα chic ενώ η δαντέλα θα δώσει μία πιο επίσημη χροιά και θα κάνει ακόμα πιο στιλάτο το λουκ σου. Αν ο γάμος γίνεται σε νησί θα μπορούσες να αποφύγεις τα ψηλά παπούτσια, καθώς θα δυσκολευτείς στο πλακόστρωτο, και να διαλέξεις flat σανδάλια δίνοντας έτσι μία boho πινελιά στο outfit!

φόρεμα μάξι με δαντέλα   φόρεμα με τιράντα δαντέλα

 

  1. Ζιπ κιλότ με κορμάκι

Μία μεσάτη ζιπ κιλότ θα ήταν ιδανική επιλογή για μία επίσημη τελετή τους καλοκαιρινούς μήνες. Εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα εμπριμέ σχέδιο και συγκεκριμένα  ένα φλοράλ μοτίβο που αποτελεί και φέτος hot τάση. Συνδύασέ το με ένα μονόχρωμο κορμάκι και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα και θα μας θυμηθείς! Μη παραλείψεις ένα διακριτικό clutch σε ουδέτερες αποχρώσεις για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.

ζιπ κιλότ φλοράλ και μαύρο κορμάκι

  1. Παντελόνα και τοπάκι

Ανέκαθεν το μονόχρωμο παντελόνι αποτελούσε κομμάτι-κλειδί της γκαρνταρόμπας σου και όχι άδικα! Και σε αύτη τη περίπτωση λοιπόν μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σου αν το συνδυάσεις σωστά. Μιας και η καμπάνα έχει κάνει δυναμικό comeback θα σου προτείναμε να μη τη φοβηθείς και να τη επιλέξεις. Μία γαλάζια παντελόνα με ένα σατέν λευκό τοπ  αποτελεί μία θηλυκή επιλογή και εναρμονίζεται με τα χρώματα του «ελληνικού» καλοκαιριού! Διαφορετικά, θα προτείναμε μία παντελόνα με συνδυασμό μοτίβων και ένα μονόχρωμο τοπ με βόλαν για να είσαι απόλυτα in-fashion. 

    παντελόνα εμπριμέ και τοπ με βολάν

  1. Λευκό παντελόνι

Ένας από τους πιο γνωστούς ενδυματολογικούς «κανόνες» για έναν γάμο είναι ότι λευκό φοράει μόνο η νύφη. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν το λευκό χρώμα ανήκει στη νύφη, μπορείς να το επιλέξεις αρκεί να μην πρόκειται για ένα total white look. Δική μας πρόταση είναι να φορέσεις ένα λευκό παντελόνι, που θα κολακεύει τις καμπύλες σου και θα αναδεικνύει το μαύρισμά σου, συνδυασμένο με ένα έντονο χρώμα ώστε να κάνεις μια κομψή και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση.

  1. Mini φόρεμα

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο καθώς γίνονται συχνά λάθη! Θα πρέπει να διαλέξεις ένα φόρεμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα σου, αλλά μη ξεχνάς ότι παρευρίσκεσαι σε τελετή και όχι σε κλαμπ. Για αυτό θα μπορούσες να φορέσεις ένα φόρεμα σε κοντό μήκος ώστε να αναδεικνύει τα πόδια σου, αλλά αποφεύγοντας τα πολύ εφαρμοστά ή αποκαλυπτικά ρούχα. Ένα διακριτικό ντεκολτέ ή ένα άνοιγμα στη πλάτη θα βοηθήσουν να ολοκληρώσεις ένα απόλυτο κομψό σύνολο ενώ ένα χτένισμα με ελαφρώς πιασμένα μαλλιά ή κότσο θα σου επιτρέψει να διασκεδάσεις και να χορέψεις χωρίς να ζεσταίνεσαι!

φόρεμα ρομαντικό με ζώνη     φόρεμα μίνι κρουαζέ μπορντώ

 

Τελικά, ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού, δεν είναι τόσο δύσκολο να συνδυάσεις άνεση και στυλ και να περάσεις όμορφα στις σημαντικές στιγμές σου. Και μη ξεχνάς: το Potre προσπαθεί συνεχώς να προσαρμόζει τις τάσεις της σεζόν με τις ανάγκες σου. Έτσι, η μόδα συναντά τη ποιότητα, τις προσιτές τιμές και το στυλ παύει να είναι ακριβή υπόθεση!

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.