ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ BOXNOW 1€ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€
#Could not parse image obj: img_url

Εγκυμοσύνη και μόδα: ιδέες για καλοκαιρινά outfits

Η πιο σημαντική περίοδος της ζωής σου μόλις ξεκίνησε, το σώμα και η διάθεση αλλάζουν συνεχώς και το ερώτημα «τι να φορέσω σήμερα;» γίνεται όλο και πιο δύσκολο.Συγκεντρώσαμε για σένα ιδέες για outfit που θα σου προσφέρουν άνεση και κομψότητα και το πιο σημαντικό, θα μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις και μετά την εγκυμοσύνη! 

Γενικός κανόνας λοιπόν είναι να επιλέγουμε ρούχα που θα είναι δροσερά, με απαλή υφή και αέρινα ώστε να προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και άνεση. 

Για τη καθημερινότητα, ιδανικές είναι η μπλούζες σε Α γραμμή η οποίες δεν πιέζουν την κοιλιά ενώ μπορείς να τις φορέσεις είτε με κάποιο τζιν είτε με ένα ελαστικό κολάν. Τιp: επέλεξε το αγαπημένο σου εμπριμέ κιμονό με μονόχρωμες μπλούζες για περισσότερο στυλ.

μπλούζα με τύπωμα  plus size μπλούζα με δαντέλα  μπλούζα με τύπωμα ουράνιο τόξο  κιμονό εμπριμέ

 

Προσπάθησε να αποφύγεις mixed patterns και ρούχα με βολάν καθώς τονίζουν και προσθέτουν όγκο! Ένα μονόχρωμο φόρεμα ή μία λευκή παντελόνα είναι ιδανική επιλογή ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

μακρύ φόρεμα με κουμπάκια  παντελόνα αέρινη  φόρεμα φαρδύ με λεπτές τιράντες

Μπορείς να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου ακόμα και στην εγκυμοσύνη επιλέγοντας κρουαζέ φορέματα ή φορέματα με V λαιμόκοψη που τονίζουν το στήθος σου όσο πρέπει ενώ αγκαλιάζουν και τη κοιλιά. 

μακρύ κρουαζέ φόρεμα  μάξι φόρεμα με δαντέλα  μάξι φόρεμα με ζώνη

Δώσε ένα πιο bohemian ύφος με ένα μακρύ καφτάνι το οποίο έχει λάστιχο κάτω από το στήθος ώστε η κοιλιά να μην πιέζεται! 

μακρύ καφτάνι εμπριμέ    μακρύ φόρεμα κρουαζέ   μακρύ φόρεμα κρουαζέ

Τέλος, μπορείς να διαλέξεις μία ολόσωμη baggy φόρμα που θα την φορέσεις και αυτή σίγουρα μετά την εγκυμοσύνη! Μπορείς να τη φορέσεις με ένα ζευγάρι σανδάλια για μεγαλύτερη άνεση είτε με κάποια flatform για μία βραδινή έξοδο.

ολόσωμη φόρμα baggy  ολόσωμη φόρμα baggy style  ολόσωμη φόρμα baggy

Ποιος είπε λοιπόν ότι χρειάζεται να αλλάξεις όλη τη γκαρνταρόμπα σου και να ξοδέψεις μία περιουσία σε ρούχα που θα φορέσεις μόνο για λίγους μήνες; Έξυπνες αγορές σε κομμάτια που θα συνεχίσεις να φοράς χωρίς συμβιβασμούς στη ποιότητα και το στυλ. 

 

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.