ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ BOXNOW 1€ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€
#Could not parse image obj: img_url

Βελούδινες φόρμες: η απόλυτη τάση είναι εδώ!

 

Ποιος είπε ότι τη βελούδινη φόρμα σου θα τη φορέσεις μόνο στο γυμναστήριο ή στο πάρκο για τζόκινγκ; Τώρα που το sporty look αποτελεί μία από τις τάσεις της σεζόν μπορείς να επιλέξεις μία βελουτέ φόρμα ώστε να υιοθετήσεις ένα πιο αθλητικό λουκ χωρίς να χάσεις το στυλ σου!   

Το Potre για άλλη μία χρονιά σου προσφέρει μία τεράστια ποικιλία σε χρώματα, διατηρώντας την άριστη ποιότητα και τη σωστή εφαρμογή για κάθε σωματότυπο. Με ιδιαίτερα απαλή υφή και βαμβακερή σύνθεση, θα έχεις μία φόρμα που θα σε κρατάει ζεστή και καλοντυμένη όλες τις ώρες.

 

   σετ βελουτέ φόρμα      βελουτε σετ

Για μία κλασσική  επιλογή μπορείς να διαλέξεις χρώματα όπως μαύρο, μπλε σκούρο, μπορντό και γκρι, ενώ για εκείνες που θέλουν λίγο περισσότερο χρώμα, αποχρώσεις όπως μπλε ρουά, φούξια, κοραλί και κυπαρίσσι θα είναι ιδανικές.

 

βελουτέ φόρμα σετ           βελουτέ φόρμα σετ

Μπορούν να φορεθούν το πρωί για τις καθημερινές δραστηριότητες, καθώς και το απόγευμα για έναν καφέ με φίλους. Συνδύασέ τες είτε με κάποια μονόχρωμη μπλούζα, είτε με κάποιο t-shirt με τύπωμα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Τέλος, αν θες να απογειώσεις την εμφάνιση σου, διάλεξε τη βελουτέ φόρμα με στρας ώστε να κάνεις μία προσεγμένη και στιλάτη εμφάνιση με μία μόνο κίνηση! Σε 3 πολυτελή σχέδια για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

 

               βελουτέ φόρμα στρας              

Οι βελουτέ φόρμες αποτελούν μία χαλαρή πρόταση που φοριέται όλες τις ώρες, και το Potre κατάφερε να συνδυάσει ποιότητα και στυλ σε ασυναγώνιστη τιμή. Λοιπόν, τι περιμένεις;

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.