ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 € με BOXNOW
ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ BOXNOW 1€ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20€
#Could not parse image obj: img_url

Packing time: τα must-have ρούχα για την απόδραση του Σαββατοκύριακου

Αποφασίζεις να πας εκδρομή για το διήμερο, πακετάρεις σχεδόν τη μισή ντουλάπα και καταλήγεις να φοράς το ένα πέμπτο από αυτή… Ένα σενάριο στο οποίο πολλές από εμάς έχουμε πρωταγωνιστήσει στη προσπάθεια μας να μη ξεμείνουμε από επιλογές στην μικρή απόδραση του Σαββατοκύριακου. Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν είναι λίγα ρούχα, άνετα και passepartout που μπορείς να επιλέξεις όλες τις ώρες. Για να μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη και για να κρατήσεις ελαφριά τη βαλίτσα σου, το Potre ετοίμασε για σένα τα must-have ρούχα για τις πρώτες σου εξορμήσεις!

 

  1. Μαγιό

Ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού αλλά και της βαλίτσας σου! Άλλωστε τη περισσότερη ώρα της μέρας θα τη περάσεις στο νερό και κάτω από τον ήλιο, σωστά; Εδώ οι επιλογές είναι πολλές αλλά μη ξεχνάς: 2 μέρες θα είσαι εκεί οπότε δύο μπικίνι και ένα ολόσωμο μαγιό αρκούν για τις εμφανίσεις σου στη παραλία. Extra tip: μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό σου με ένα ανοιχτόχρωμο σορτσάκι και να απολαύσεις μια απογευματινή βόλτα παραμένοντας στιλάτη και άνετη!

γυναικείο μπικίνι μαγιό    ολόσωμο γυναικείο μαγιό

γυναικείο μπικινι μαγιο    γυναικειο τζιν σορτς

  1. Ψάθινη τσάντα και καπέλο

Η ψάθινη τσάντα πέρα από τη χρηστικότητα της, αποτελεί και βασικό αξεσουάρ της εκδρομής σου καθώς μπορείς να τη κρατήσεις και ως day bag στις βόλτες σου. Ανάλογα τις προτιμήσεις, μπορείς να κινηθείς σε γήινους και ουδέτερους τόνους ενώ υπάρχουν επιλογές και για τις πιο τολμηρές που θέλουν ένα touch of color στα αξεσουάρ τους. Και φυσικά δε θα παραλείψεις να φορέσεις το ψάθινο καπέλο σου που θα ολοκληρώσει το look σου και θα σε προστατέψει από τον ήλιο όλες τις ώρες.

ψάθινη τσάντα   ψάθινη τσάντα ψάθινο καπέλο

  1. Summer dresses και σορτσάκια

Τα φορέματα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα κομμάτια που θα βάλεις στη βαλίτσα σου! Και αυτό γιατί είναι μια επιλογή για όλες τις ώρες και μπορείς να τη συνδυάσεις διαφορετικά κάθε φορά. Φόρεσέ τα με εσπαντρίγιες ή πέδιλα για μια πιο casual εμφάνιση ενώ με ψηλά παπούτσια όπως πλατφόρμες για να απολαύσεις τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου. Η δική μας  πρόταση είναι να μη παραλείψεις να πάρεις το αγαπημένο σου καφτάνι, το οποίο μπορείς να φορέσεις τόσο στη θάλασσα όσο και στη βόλτα σου γλιτώνοντας χώρο στη βαλίτσα. Επίσης, το σορτς ταιριάζει απόλυτα με την ανέμελη διάθεση της εκδρομής, είτε το συνδυάσεις με το μαγιό σου είτε το διαλέξεις για την έξοδο σου. Και το καλύτερο: δεν πιάνει καθόλου χώρο στις αποσκευές!

γυναικείο καφτάνι  γυναικείο μάξι καφτάνι εμπριμέ φόρεμα   τζιν σορτάκι με σκισίματα

 

  1. Παπούτσια

Τα παπούτσια είναι ίσως η πιο δύσκολη απόφαση για το διήμερο! Νούμερο ένα συμβουλή μας είναι να αποφύγεις τα τακούνια γιατί και χώρο πιάνουν και σίγουρα θες κάτι πιο βολικό για το ταξίδι σου. Έτσι για τις casual εμφανίσεις σου, σου προτείνουμε είτε σανδάλια είτε ένα ζευγάρι flatforms ενώ για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση οι πλατφόρμες δε θα σε απογοητεύσουν. Και μη ξεχάσεις: είτε ταξιδεύεις με πλοίο, αυτοκίνητο ή αεροπλάνο πρέπει να είσαι άνετη, για αυτό σε συμβουλεύουμε να μην αφήσεις πίσω στη πόλη τα αγαπημένα σου λευκά sneakers!

γυναικείες πλατφόρμες γυναικεία φλατφορμς  Γυναικεία sneakers

Προσπάθησε λοιπόν να πάρεις ρούχα που συνδυάζονται μεταξύ τους και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει… Και μη ξεχνάς: η πινελιά που θα απογειώσει την εμφάνισή σου, είναι το χαμόγελο και η καλή σου διάθεση!

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.